top of page

Uutiset

19.11.2023

 

Suomen Luontoterapiayhdistyksen järjestämä luontoterapian perusteet – koulutus!

 

Internaatti 20-22.9.2024 Porvoon Emäsalossa (20 tuntia opetusta: luontosuhde, terapiasuhde, terapeutin sisäinen ”luonto”, terapeuttisista menetelmistä. Koulutus sisältää luentoja, keskustelua ja kokemuksellisia harjoituksia)

Kirjallisuus ja ennakkotehtävät (30 tuntia), ilmoitetaan lähempänä koulutuspäiviä.

Kouluttajina osa Suomen luontoterapiayhdistyksen perustajajäsenistä, joista jokainen on sertifioitu luontoterapeutti ®

Hinta: 395, 00 (alv 0%) + majoitus ja ruokailu (hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan)

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.8. 2024

 

Tiedustelut: Hedda Retu, hedda.retu at gmail.com

 

Aikataulu

Pe 20.9. 24

Klo 17 – 21

La 21.9. 24

Klo 10 – 20 ( 20 -> sauna)

Su 22.9. 24

Klo 9 - 15

Koulutuksen järjestäjät Hedda Retu ja Anette Malinen
1.6.2023
 
Seuraava koulutus alkaa!

 

Seuraava luontoterapeuttikoulutus alkaa 12.4.2024!. 

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon, sekä kasvatusalan ammattilaisille, jotka jo hyödyntävät luontoa terapeuttisena työvälineenä yksilö- tai ryhmätyöskentelyssä, tai jotka ovat kiinnostuneita ottamaan luontoterapian työvälineekseen.

 

Luontoterapia on ekopsykologinen, traumainformoitu sekä psykodynaaminen terapiamuoto, jossa myös psykospirituaalisuus on läsnä. Muina viitekehyksinä ovat psykofyysisyys ja ratkaisukeskeisyys. Koulutuksesta valmistuneet ovat oikeutettuja hakemaan Suomen Luontoterapiayhdistyksen jäsenyyttä.

 

Koulutus on laajuudeltaan 30 opintopistettä. Kaikille yhteisiä lähiopetuspäiviä on 18, jotka järjestetään kaksipäiväisinä moduuleina (eli yhdeksän kaksipäiväistä koulutusjaksoa). Lähiopetuspäivät pidetään perjantaisin ja lauantaisin pääsääntöisesti kello 10-18. Poikkeuksena on internaatit (moduuli 1 ja 8), joka pidetään Uudenmaan alueella (tarkempi paikka selviää internaatin lähestyessä) ja niistä veloitetaan mahdolliset yöpymiskulut (moduuli 1 Emäsalossa, säävarauksella teltoissa).

Tiedustelut sekä ilmoittautuminen koulutukseen 15.3. 2024 mennessä: Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: anettemalinen@gmail.com

Luontoterapeutit
21.4.2023
 
Suomen Luontoterapia ry nostaa luontoterapian osaksi terapiakenttää

Suomen ensimmäiset luontoterapeutit valmistuivat huhtikuussa 2023. Toimintansa juurruttamiseksi ja hyvien käytänteiden levittämiseksi luontoterapeutit perustivat yhdistyksen, Suomen Luontoterapia ry:n. 

"Perustimme yhdistyksen, jotta voimme jatkaa yhteistä luontoterapian kehittämistyötä ja ennenkaikkea jakaa luontoterapian ilosanomaa kaikille" intoilee yhdistyksen jäsen Ninni Koponen. 

Yhdistyksen tavoitteena on tukea kestävää elämäntapaa, koota yhteen samaa arvomaailmaa jakavat terapeutit ja jakaa tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista. Yksi tärkeä osa yhdistyksen toimintaa on luontoterapiakoulutuksen laadun varmistaminen. "Haluamme varmistaa, että asiakas saa korkeatasoista ja eettisesti kestävää luontoterapiaa hyvin koulutetuilta terapeuteilta", sanoo toinen yhdistyksen jäsen Satu Haapanen. "Tulevissa luontoterapeuttikoulutuksissa olemme yhdistyksen jäseninä itse aktiivisesti mukana ja haluamme tukea tulevia luontoterapeuttikollegoja", hän jatkaa. 

Suomen Luontoterapiayhdistys ry toivottaakin lämpimästi uudet tulevat kollegansa mukaan transformoivalle matkalle, joka muuttaa maailmaa!

bottom of page