top of page

Koulutukset

 

Seuraava luontoterapeuttikoulutus alkaa 12.4.202

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon, sekä kasvatusalan ammattilaisille, jotka jo hyödyntävät luontoa terapeuttisena työvälineenä yksilö- tai ryhmätyöskentelyssä, tai jotka ovat kiinnostuneita ottamaan luontoterapian työvälineekseen.

 

Luontoterapia on ekopsykologinen, traumainformoitu sekä psykodynaaminen terapiamuoto, jossa myös psykospirituaalisuus on läsnä. Muina viitekehyksinä ovat psykofyysisyys ja ratkaisukeskeisyys. Koulutuksesta valmistuneet ovat oikeutettuja hakemaan Suomen Luontoterapiayhdistyksen jäsenyyttä.

 

Koulutus on laajuudeltaan 30 opintopistettä. Kaikille yhteisiä lähiopetuspäiviä on 18, jotka järjestetään kaksipäiväisinä moduuleina (eli yhdeksän kaksipäiväistä koulutusjaksoa). Lähiopetuspäivät pidetään perjantaisin ja lauantaisin pääsääntöisesti kello 10-18. Poikkeuksena on internaatit (moduuli 1 ja 8), joka pidetään Uudenmaan alueella (tarkempi paikka selviää internaatin lähestyessä) ja niistä veloitetaan mahdolliset yöpymiskulut (moduuli 1 Emäsalossa, säävarauksella teltoissa).

Tiedustelut sekä ilmoittautuminen koulutukseen 15.3. 2024 mennessä: Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: anettemalinen@gmail.com

Suomen Luontoterapiayhdistyksen järjestämä luontoterapian perusteet – koulutus

 

Internaatti 20-22.9.2024 Porvoon Emäsalossa (20 tuntia opetusta: luontosuhde, terapiasuhde, terapeutin sisäinen ”luonto”, terapeuttisista menetelmistä. Koulutus sisältää luentoja, keskustelua ja kokemuksellisia harjoituksia).

Kirjallisuus ja ennakkotehtävät (30 tuntia), ilmoitetaan lähempänä koulutuspäiviä.

Kouluttajina osa Suomen luontoterapiayhdistyksen perustajajäsenistä, joista jokainen on sertifioitu luontoterapeutti ®

Hinta: 395, 00 (alv 0%) + majoitus ja ruokailu (hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan)

 

 

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.8. 2024

 

Tiedustelut: Hedda Retu, hedda.retu at gmail.com

 

Aikataulu

Pe 20.9. 24

Klo 17 – 21

La 21.9. 24

Klo 10 – 20 ( 20 -> sauna)

Su 22.9. 24

Klo 9 - 15

bottom of page